Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

stage_image

Media

Eddy Merckx Classic trekt eind augustus over de Muur

Op zaterdag 26 augustus verwelkomt Eddy Merckx iedereen aan het Koning Boudewijnstadion

13/07/2017
article_66w_image1

Op zaterdag 26 augustus verwelkomt de Cycling Hero der Cycling Heroes, Eddy Merckx, iedereen aan het Koning Boudewijnstadion in Brussel voor zijn eigen Eddy Merckx Classic, die deel uitmaakt van de Continental Cycling Heroes Tour. Je hebt de keuze tussen een tocht van 84, 115 of 154 km.

Van aan het Koning Boudewijnstadion gaat het richting Pajottenland: via Meise trekt het parcours zuidwaarts naar Gooik en Edingen, met intussen beklimmingen van het Ganzenbos, de LindenbergZwijneberg en Lindestraat. Deelnemers aan de tocht van 154 km maken van daaruit nog een extra lus richting Vlaamse Ardennen, waar de Muur van Geraardsbergen op hen wacht, gevolgd door de Bosberg en Congoberg. Via de westrand van Brussel en de fabriek van Eddy Merckx Cycles in Zellik keert het terug naar het Koning Boudewijnstadion, met tussendoor nog één klimmetje: de Fluxenbergweg

Het belooft een uitdagende tocht te worden, doorheen een prachtige, minder gekende fietsregio. Zoals bij de andere tochten uit de Continental Cycling Heroes Tour is ook de omkadering niet min, met een knap startdorp met uitgebreide aanwezigheid van Continental. Bovendien krijg je voor de start een gratis koffie van Pelican Rouge en na de rit een gratis flesje Kwaremont-bier.

Bekijk hier het volledige parcours in detail. Inschrijven kan op www.eddymerckxclassic.be of ter plaatse op 26 augustus in Brussel!

Bron: Cycling.be

Continental ontwikkelt baanbrekende technologieën voor een duurzaame en geconnecteerde mobiliteit van mensen en goederen. Sinds haar oprichting in 1871 biedt het technologiebedrijf veilige, efficiënte, slimme en betaalbare oplossingen voor voertuigen, machines, verkeer en vervoer. In 2016 genereerde het bedrijf een omzet van €40,5 miljard euro. Vandaag stelt Continental zo'n 227.000 mensen tewerk in 56 landen.