Producten voor auto's / bestelwagens / 4x4

It is a night sky on which the protagonists can be seen telling us their mobility dreams.

Bestuur je droom

Laat je inspireren door de nieuwe SportContact™ 7

Wedstrijdverloop

NEEM DEEL AAN ONZE SPORTCONTACT™ 7 WEDSTRIJD EN BELEEF EEN UNIEKE RIJERVARING!

Onze Continental collega's laten in de loop van de komende weken hun mobiliteits- & automotive dromen op je los.

Vanaf 4 februari 2022 is het aan jou en kan jij op onze Facebook pagina ook jouw ultieme mobiliteits- en/of automotive droom met ons delen!

Door dit te doen maak je kans om met een partner naar keuze onze gloednieuwe SportContact™ 7 band te ontdekken, en dit op het circuit "Autódromo Internacional do Algarve" in het Portugese stadje, Portimão. 


Klik zeker op de button "Belangrijke praktische info" om meer te weten te komen over deze unieke ervaring. (datum, vluchten, programma, COVID-19 maatregelen, enz.)


Wat moet je nu concreet doen om aan de wedstrijd deel te nemen?

  • Post vanaf 04/02/2022 tot en met 17/02/2022 (23u59) via een comment op een van de Facebook posts over SportContact 7 ook jouw mobiliteitsdroom en tag (indien mogelijk) de persoon waarmee jij deze ervaring wilt beleven.
  • Like de Facebook post
  • Like onze Continental Facebook pagina


Jouw droom wordt zorgvuldig geanalyseerd door de Continental jury. Inhoud én creativiteit worden beloond! Op vrijdag 18/02/2022 zullen de winnaars bekend gemaakt worden.


In totaal maken er 2 duo's uit Nederland kans om hun ticketje naar Portimão te bemachtigen! 

Start je motor. Je weet dat je het kan.

Iedereen heeft dromen. Ze geven het leven zin en geven vorm aan onze keuzes. Omdat we onze grenzen moeten verleggen en nieuwe innovaties moeten ontwikkelen om een betere toekomst te creëren voor de maatschappij en onze planeet. Voor ons bij Continental is het sleutelelement tot succes vertrouwen hebben in onze capaciteiten, ons pad, onze toekomst. Met de nieuwe SportContact™ 7 band is het onze droom om jou hetzelfde vertrouwen te geven om jouw dromen na te jagen. Dus, vertel ons, wat is jouw droom?

Start
 


WE GAAN DE BAAN OP MET DEZE SHOW

De Dromen

We vroegen het team naar hun dromen in het leven en wat hen drijft. Je kan hun inspirerende antwoorden hier lezen:

Het was voor mij van jongs af aan duidelijk dat ik ooit een technisch beroep zou uitoefenen. Al op de lagere school ontwikkelde ik mijn eigen technische Lego voertuigen.

Als projectleider voor de ontwikkeling van de SportContact™ 7 had ik de droom om een veilige en tegelijk sportieve en leuke band op de weg te brengen. De ontwikkeling van deze sportieve band is technologisch gezien het speerpunt van een onderzoek en ontwikkeling. Ik geloof dat we daarin geslaagd zijn.

Als duurzaam denkend persoon droom ik ervan om met mijn werk iets te kunnen bijdragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot en tegen de klimaatverandering. Duurzaamheid is belangrijk. En ja, ook sportieve banden kunnen hier hun bijdrage aan leveren.

Marcel is projectleider voor de SportContact™ 7 bij Continental

Start

Het maakt niet uit of het mijn mountainbike, mijn racefiets of mijn gravelbike is: Ik hou van fietsen, buiten zijn in alle weersomstandigheden, genieten van de natuur en nieuwe plaatsen ontdekken. Ons milieu is echter in gevaar door de toenemende CO2-uitstoot.

Daarom droom ik van een meer milieuvriendelijke mobiliteit. Ik probeer zo vaak mogelijk gebruik te maken van zowel de fiets als het openbaar vervoer. Het is ook geweldig om te zien dat e-mobiliteit grote vooruitgang boekt. Laten we het belang van emissiereductie serieus nemen en onze mobiliteit milieuvriendelijker maken!

Marie Christin is Social Media Manager bij Continental

Start

Mijn vrienden en collega's kennen mij als een absolute autoliefhebber. Vandaag heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Reeds als kleine jongen had ik maar één droom: Ik wilde autorijden, net als mijn vader. Hij had een gouden Mercedes-Benz W123.

Ook als jonge man hebben mijn dromen met auto's te maken. Mijn absolute droomauto is de Mercedes-Benz 300 SL Gullwing. Een uniek, tijdloos design en rijprestaties die zijn tijd ver vooruit waren. Een voertuig voor de eeuwigheid. Helaas onbetaalbaar.

Als perfectionist en prestatiegericht rijder droom ik ook van een ander automerk dat een belangrijke rol speelt in mijn leven: Porsche. Voor mij belichaamt Porsche automobiele perfectie - vooral de 911 Targa GTS.

Keywan Nowzohour is Account Manager bij Continental

Start

Ontwrichtende technologieën transformeren het mobiliteitslandschap in een sneller tempo dan we ooit eerder hebben gezien.

Als iemand die werkt met technologieën die te maken hebben met mobiliteit, ben ik enthousiast om de eindeloze mogelijkheden te verkennen van hoe we de toekomst van mobiliteit kunnen revolutioneren. Werken bij Continental, dat al meer dan 150 jaar vorm geeft aan het mobiliteitslandschap, maakt dat ik me bijzonder trots en verantwoordelijk voel.

Ik zou mijn droom van de toekomstige mobiliteit in één magisch woord willen uitdrukken: "ACCESS"!!! (Autonomous, Connected, Comfortable, Electrified, Sustainable and Safe). Naar mijn mening is het waarborgen van "ACCESS" de sleutel voor de toekomst van mobiliteit, en dit is waar ik naar streef.

Akhil is Development Engineer, R&D/Connected Tire-Technologies & Analytics bij Continental.

Start

Voor mij staat de auto synoniem voor onafhankelijkheid en vrijheid - het is beslist veel meer dan van A naar B komen. Emoties zijn belangrijk.

Als sportieve rijder droom ik ervan dat auto's in de toekomst ook emotioneel mogen blijven. Ook al wijzen de tekenen momenteel in de richting van e-mobiliteit en is de snelheidslimiet op snelwegen strenger dan ooit. Voor mij moet een droomauto onbereikbaar zijn, anders is het geen droomauto meer. Voor mij is de Mercedes SLS AMG een icoon. Sportief, tijdloos en op erfgoed gebaseerd design, uitstekende rijeigenschappen met een emotionele V8-motor die nooit meer gebouwd zal worden.

Philipp is Product Manager U-UHP zomerbanden bij Continental

Start

Mobiliteit is van essentieel belang geweest voor de vooruitgang van onze culturen in de afgelopen eeuw. Het verduurzamen van mobiliteit in de lucht, op het water en op het land is een ontzaglijke opgave.

De ingenieur in mij droomt ervan dat wij allen het hoofd koel houden op het "ontstekingspunt" naar een nieuw tijdperk om de juiste ontwikkelingspaden naar een duurzame toekomst in te slaan. De basis daarvoor moet wetenschappelijke kennis zijn.

Tegelijkertijd droom ik er als mens van dat we deze weg samen bewandelen - ongeacht afkomst, sociale achtergrond, of andere kenmerken. We hebben niet alleen ons hoofd nodig - maar ook ons hart, want dat stuurt ons in de juiste richting.

Angelo is Sectie Manager & Test Ingenieur bij Continental

Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door het geluid van de ontsteking van een auto. Dat pulserende geluid van een motor met hoog vermogen doet mijn hart sneller slaan.

Als autoliefhebber is één van mijn levensdromen om in de automobielsector te werken in vervulling gegaan, dankzij Continental Banden. Met de uitdagingen waar onze planeet voor staat, geloof ik dat het onze plicht is om te zorgen voor betere lucht om in te ademen voor de toekomstige generaties.

Als duurzaam denkend persoon is het daarom mijn droom om met onze producten de hoogste prestaties te bereiken, zonder schadelijke gevolgen voor het milieu.

Anuj is bandenontwikkelaar bij Continental 

Start

Als kleine jongen was mijn absolute droomauto een Mercedes 500 SL uit de late jaren zeventig. Veel later waardeerde ik de ruimte van mijn stationwagon om te reizen. Tegenwoordig probeer ik zo veel mogelijk met de trein of de fiets te gaan.

Als gepassioneerd hobbyfotograaf is het mijn droom om op een duurzame foto-expeditie rond de wereld te gaan om zoveel mogelijk indrukken van natuur en wildlife te verzamelen: walvissen kijken op zee, noorderlicht in Finland, vulkaanuitbarstingen in IJsland, de "Big Five" van Afrika, de opwindende kust van Vietnam of de prachtige landschappen in Nieuw-Zeeland.

Stefan is hoofd van GTT Grip & Customer Support

Start

Als mensen het over de toekomst van mobiliteit hebben, hebben velen het over elektrische auto's. Zeker, die zullen belangrijk worden, maar voor mij zijn ze slechts een klein stukje van een grote puzzel.

Als gepassioneerd fietser droom ik ervan om ooit overal veilig te kunnen fietsen op goed aangelegde fietspaden. Geen kuilen meer, geen plotselinge onderbrekingen van het pad en geen krappe inhaalmanoeuvres door snellere en zwaardere voertuigen. Of ik nu met mijn vrienden en familie de natuur verken, naar de supermarkt rijd of gewoon naar mijn werk pendel.

Felix is Sport Sponsoring Manager bij Continental

Start

Er bestaat geen twijfel over dat onze mobiliteitsoplossingen in de toekomst "ingrijpend" zullen veranderen. Want ze moeten veiliger, comfortabeler en veel duurzamer worden.

Als vader droom ik ervan dat we erin zullen slagen om de nodige veranderingen snel genoeg door te voeren.

Als werknemer van Conti droom ik ervan dat Continental hieraan een belangrijke bijdrage kan leveren.

En als ontwerper droom ik ervan dat de mobiliteitsoplossingen van de toekomst even emotioneel en tegelijk gestroomlijnd en functioneel zullen zijn als mijn Porsche 911 uit 1984

Peter Bogenschütz is Hoofd Industrieel Ontwerp Banden bij Continental